Ondek onze Campers in Nieuw Zeeland

camper Nieuw Zeeland


 

"Ondek onze campers in Nieuw Zeeland"

 Unieke compacte campers voor je rondreis door Nieuw Zeeland

Rondreis Nieuw Zeeland per camper is DE manier om Nieuw Zeeland te ontdekkenOnze campers in Nieuw Zeeland zijn anders dan de meeste campers in Nieuw Zeeland.

Compleet, compact en comfortabel!

Na het huren van diverse campers in Nieuw Zeeland weten wij wat voor type campers praktisch zijn op de wegen in Nieuw Zeeland. Wij hebben gekozen voor twee type campers die uitermate geschikt zijn voor de bochtige en over het algemeen smalle wegen in Nieuw Zeeland.Complete EN compacte campers in Nieuw Zeeland

Onze campers in Nieuw Zeeland zijn:

Compleet, compact en comfortabel!

Complete campers

Uiteraard wil je een complete camper voor je rondreis door Nieuw Zeeland Al onze campers zijn compleet ingericht, dat niet alleen het zijn ook kwaliteits producten. Dus geen goedkope stoeltjes om buiten te zitten. Nee... kwaliteits stoelen die lekker zitten! Beddengoed, hand en theedoeken zijn uiteraard standaard. Zout en peper en olijfolie, je weet wel de dingen die je net vergeet de eerste keer dat je boodschappen gaat doen.Burstner Nexoo campers zijn uitermate geschikt voor een camper rondreis door Nieuw Zeeland

Zelfs een internet hotspot is standaard in onze campers in Nieuw Zeeland. Alleen een vergoeding voor de verbruikte data dus contact met Nederland is geen probleem. Ook een handig te gebruiken BBQ die binnen twee seconden veranderd in een dubbele kookpit voor buiten zit standaard bij onze campers.

Compacte campers

Omdat de wegen in Nieuw Zeeland niet te vergelijken zijn met de wegen in Nederland wil je een compacte camper. Gemiddelde snelheid in Nieuw Zeeland ligt tussen de 60 en 70 kilometer per uur. Vergelijk de wegen in Nieuw Zeeland met een 80 km weg in Nederland maar dan met veel bochten door bergen en heuvels.

Hele mooie wegen om te rijden met de nodige vergezichten en een hoog 'wat is dit mooi' factor. Een compacte camper geeft je net dat extra stukje zekerheid om op deze wegen links te rijden. Niet te vergeten rijdt een compacte camper zuiniger en betaal je het lagere tarief op de veerboot Picton - wellington. Ook het parkeren in een stad of dorp is met een compacte camper een stuk makkelijk omdat deze past op een normaal parkeervak. Al onze campers zijn dus compact!

Comfortabele campers

Een beetje luxe mag toch wel op vakantie? Een Nieuw Zeeland rondreis doe je niet jaarlijks. Doordat onze campers zeer doordacht zijn ingericht hebben ze een vast comfortabel bed met goede matras, iets wat in deze compacte klasse campers uniek is! Ieder avond je zitje ombouwen is geen pretje en wat als je partner nog even dat emailtje wil afmaken en jij al naar bed? Het kan met onze comfortabele campers. Een toilet en een douche is natuurlijk standaard.vast bed in alle campers hier zie je de Nexxo De campers zijn geïsoleerd voor de koude nachten en airco in de cabine voor overdag tijdens het rijden door ons geweldige Nieuw Zeeland! Verdwalen gaat niet lukken omdat je op een eiland bent maar mocht je het toch even niet meer zeker weten dan biedt het uitgebreide routeboek uitkomst. Uiteraard is er ook een GPS navigatie systeem ingebouwd.

Onze campers in Nieuw Zeeland video's

 

Rechts zijn twee video's te zien zodat je goede indruk kan krijgen van onze campers in Nieuw Zeeland. Wij mogen gerust zeggen dat we de meest complete campers aanbieden in Nieuw Zeeland tegen concurrerende prijzen!

Eén van de eerste stappen naar een geweldige rondreis door Nieuw Zeeland is het aanvragen van een offerte!

Je ontvangt geheel vrijblijvend een scherpe en duidelijke offerte.

Terug naar de homepage camper Nieuw Zeeland

     Ontvang geheel vrijblijvend een..
offerte camper huren new zealand

 
 
 
Nexxo campers Nieuw ZeelandExplorer campers Nieuw Zeeland
"Wat een plezier hebben we beleefd onderweg met deze camper"
Als de basis goed is (dus een goede camper) geniet je des te meer van dit fantastische land. We denken nog met grote regelmaat terug aan onze vierweekse reis in februari in NZ

Jorrit en Froukje, FrieslandNederlandse links:
Camper overzicht Nederland
nieuwzeeland.uwpagina.nl

Camper
AFreeUrl Internet Research Directory
Vakantie Nieuw-Zeeland
nieuw-zeeland.startkabel.nl
Nieuw-zeeland
campers1.uwpagina.nl