Camperhuur vergelijk Nieuw Zeeland tips en informatie

camper Nieuw Zeeland


 

"Camperhuur Nieuw Zeeland": Informatie

 Camperhuur offertes gaan vergelijken? Hieronder enkele tips

Camperhuur Nieuw Zeeland offerteaanvraagVoor velen is een rondreis door Nieuw Zeeland een vakantie die hoog op het verlanglijstje staat. Je wilt dan ook goed voorbereiden en waar voor je geld krijgen.

Het huren van een camper waarmee je Nieuw Zeeland gaat verkennen zal een groot deel van je budget in beslag nemen maar waar moet je op letten als je camperhuur offertes gaat vergelijken?

 

Camperhuur Nieuw Zeeland, Appels en peren vergelijken?

Zoals inmiddels in de vliegwereld al heel normaal is biedt men de basis aan en moet men bijbetalen voor al het andere. Handbagage gratis maar voor een koffer moet je bijbetalen enz...

Wij merken dat vooral de grotere verhuurbedrijven van campers in Nieuw Zeeland ook op deze manier werken. In eerste instantie lijkt zo'n offerte voordelig maar schijn bedriegt.

De voordelige offerte om een camper te huren in Nieuw Zeeland valt altijd duurder uit omdat je voor alles extra moet betalen. Standaard uitrusting (vinden wij) zoals stoelen en tafel voor buiten, GPS en goede landkaart niet inbegrepen zijn en extra gehuurd moeten worden. Ja soms moet je zelfs het beddengoed nog huren en deze extra's komen uiteraard allemaal bovenop de 'voordelige offerte' Kortom vergelijk goed de offertes wat je uiteindelijk onderaan de streep betaald.

Wij werken op een andere manier. Camperhuur bij ons is huren zonder zorgen en verrassingen achteraf. Wij sturen je een camperhuur offerte met drie duidelijke opties. Alle drie opties zijn inclusief alle benodigheden om je camper rondreis tot een succes te maken. Waarom? Lees het hieronder.

Camperhuur offerte opties

Wij bieden de meest complete campers in Nieuw Zeeland tegen concurrerende prijzen. Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn hebben wij minder overheadkosten maar bieden meer (persoonlijke) service.

 

Zoals gezegd bieden wij drie opties in je offerte die duidelijk uitgelegd zijn. Van volledige afkoop en gratis internet tot een hoger eigen risico en nog steeds standaard internet in de camper maar betalen voor wat je verbruikt. Dit geld ook voor de 'Road user charges' Een belasting die betaald wordt per km. Ondanks deze toeslag ben je altijd nog goedkoper uit dan met een camper die op benzine rijdt.

 

camperhuur Nieuw Zeeland volledig ingericht

Meer voor hetzelfde geld!

Volledig ingericht zonder extra kosten uitgezonderd verbruikskosten. Onze campers zijn standaard uitgerust met:

  • Goede wegenkaart (boek) met alle campings duidelijk vermeld
  • Ondanks bovenstaande ook een GPS
  • Kwaliteits buitenstoelen en tafel
  • Perfecte BBQ zie video op YouTube
  • Kwaliteits handdoeken en beddengoed
  • Internet hotspot!
  • Tourism radio, GPS gestuurde engelse informatie
  • Vliegveld transport
  • Cruise control

Bovenstaande is standaard in al onze campers!

Niet alleen is een complete in- en uitrusting van belang voor een geslaagde comfortable vakantie ook de kwaliteit van de accessoires  zijn van belang. De buitenstoelen bijvoorbeeld zitten perfect wat je meestal niet terugvindt bij verhuurbedrijven.

Nieuwsgierig? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Je ontvangt geheel vrijblijvend een op maat gemaakte duidelijke offerte binnen 24 uur

Terug naar de startpagina camper Nieuw Zeeland

     Ontvang geheel vrijblijvend een..
offerte camper huren new zealand

 
 
 
Testimonium
"Wat een plezier hebben we beleefd onderweg met deze camper"
Begin 2011 werkten we onze plannen uit voor een campervakantie in Nieuw Zeeland. De zoektocht naar een niet al te grote camper kon beginnen, en dat was best moeilijk. Het aanbod is zo groot dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Eis was er eentje met een automatische versnelling, dus maar eens op google kijken.

Na wat zoek en vergelijkwerk kwam de Bay of Islands boven drijven. Onze keuze voor een camper van Nick en Rob heeft ons absoluut niet teleurgesteld, in tegendeel, wat een plezier hebben we beleefd onderweg met deze camper. Rijdt als een personenauto, parkeert als een personenauto en toch alles wat je nodig hebt zit er op en aan. Ook het gemak dat je wordt opgehaald van het vliegveld en de eerste nacht B&B bij Nick en Rob doorbrengt was fantastisch!

Als de basis goed is (dus een goede camper) geniet je des te meer van dit fantastische land. We denken nog met grote regelmaat terug aan onze vierweekse reis in februari in NZ

Jorrit en Froukje, Friesland